Sprzedaż spółek z o.o. w Warszawie

Sprzedaż spółek z o.o. w Warszawie stanowi podstawowy przedmiot działalności naszej firmy. Na co dzień zajmujemy się kompleksowym przeprowadzaniem procedury rejestracji spółek z ograniczoną odpowiedzialnością i następnie przeprowadzaniem transakcji ich sprzedaży.

Oferowane przez nas podmioty gospodarcze posiadają zróżnicowany staż – od kilku lat do kilku miesięcy, dzięki czemu nasi klienci mają możliwość dokonania zakupu podmiotu, który będzie dla nich najbardziej odpowiedni. Wszystkie oferowane spółki mają idealnie czystą historię gospodarczą – nigdy nie prowadziły aktywnej działalności, nie zatrudniały pracowników, nie podpisywały żadnych umów i co najważniejsze – nie mają długów. Spółki posiadają kompletną dokumentację rejestrową oraz uregulowane wszystkie kwestie formalne w KRS i Urzędzie Skarbowym.

Jeśli interesuje Cię zagadnienie, jakim jest sprzedaż spółek z o.o. w Warszawie, napisz do nas. Wyjaśnimy Ci dokładnie jak przebiega procedura sprzedaży oraz przedstawimy szczegółową ofertę dostępnych spółek.