Sprzedaż spółek z o.o. zarejestrowanych w 2018

Nasze biuro od lat zajmuje się świadczeniem usług, które mają na celu ułatwienie rozpoczęcia prowadzenia własnej działalności gospodarczej przyszłym przedsiębiorcom.

W naszej ofercie znajdują się takie usługi jak rejestrowanie nowych podmiotów gospodarczych oraz sprzedaż tych, już założonych. Od niedawna oferujemy sprzedaż spółek z o.o. zarejestrowanych w 2018. Są to podmioty, które pozwalają swoim nabywcom na błyskawiczne podjęcie działań i całkowite ominięcie wszelkich formalności wynikających z przeprowadzania procedury zakładania spółki. Za ich pośrednictwem można rozpocząć prowadzenie firmy nawet w dwa dni. Wystarczy jedno spotkanie u notariusza, na którym odbędzie się sprzedaż spółek z o.o. zarejestrowanych w 2018 aby móc wkroczyć na rynek ze swoją ofertą towarów bądź usług.

To właśnie ze względu na minimum formalności oraz bardzo krótki czas trwania transakcji sprzedaży udziałów, tak wielu przedsiębiorców decyduje się na zakup spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, a nie jej rejestrację.