Sprzedaż spółki 2018

Chcesz otworzyć spółkę? Tradycyjna rejestracja takiej jednostki niestety jest bardzo problematyczna. Przedsiębiorcy w tym celu muszą uzupełnić liczną dokumentację, a następnie złożyć ją w poszczególnych instytucjach. Formalności te sprawiają, że cały proces trwać może nawet kilka tygodni. Na szczęście wszelkie trudności można w pełni zniwelować decydując się na zakup gotowej spółki.

Gotowa spółka jest podmiotem gospodarczym, który przeszedł pełną rejestrację, a więc został wpisany do należytych instytucji, czego potwierdzeniem są numery NIP, KRS i REGON. Ponadto spółka taka dysponuje kapitałem zakładowym oraz kompletną dokumentacją.

Sprzedaż spółki 2018 dostępna jest w ofercie naszej firmy. Zapewniamy nowe spółki z czystą historią gospodarczą zarejestrowane w bieżącym roku. Kupując naszą jednostkę będziesz mógł od razu zacząć prowadzenie działalności gospodarczej w sposób pełni bezpieczny. Jeżeli zainteresowała Cię nasza oferta, serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszymi konsultantami.