Sprzedaż spółki Warszawa

Założyć własną firmę można na dwa sposoby. Pierwszym jest rejestracja spółki, a drugim zakup gotowego podmiotu. Doskonale wiemy o tym, że nie wszyscy przedsiębiorcy chcą rejestrować spółki w tradycyjny sposób. Wielu przedsiębiorcom zależy na tym, aby wejść na rynek usług w krótkim czasie, ale nie pomijając przy tym wszystkich elementów związanych z założeniem firmy. Odpowiednim rozwiązaniem w tej sytuacji okazuje się być zakup gotowej spółki. Dlaczego? Gotowe spółki to podmioty, które przeszły przez całą procedurę rejestracji. Zostały założone wyłącznie w celu odsprzedaży osobom zdecydowanym na prowadzenie własnego biznesu.

Oferowane przez nas spółki posiadają czystą historię gospodarczą, co potwierdzamy notarialnie. Nabywca ma pewność, że spółka nie była wcześniej prowadzona ani nie ma zawartych żadnych umów. Spółki dostępne w naszej ofercie to ogromny wybór dla nabywcy – podmioty ze stażem oraz dopiero założone spółki „świeże”.

Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem gotowej spółki to skontaktuj się z naszym biurem. Przedstawimy ofertę naszych spółek oraz odpowiemy na wszystkie pytania związane ze współpracą. Sprzedaż spółki Warszawa – czyste spółki z ograniczoną odpowiedzialnością.