Sprzedaż spółki z o.o. z 2019

Prowadzenie spółki to bardzo dobra perspektywa na własny biznes. Jednak jej założenie może przysporzyć wielu problemów i zająć dużo czasu. Nasza firma wychodzi na pomoc przyszłym właścicielom firm i oferuje kompleksową pomoc w zakładaniu spółek dla każdego Klienta. Zajmiemy się wszystkimi formalnościami za Ciebie, co sprawi, że proces zakładania spółki będzie o wiele przyjemniejszy.

Zakładamy spółki zgodnie z prawem obowiązującym w naszym kraju. Decydując się na zakup jednostki z naszej bazy otrzymujesz podmiot gospodarczy z nadanymi już numerami NIP, REGON oraz KRS. Dodatkowo na życzenie Klienta jesteśmy w stanie zarejestrować spółkę jako podatnika VAT/UE.

Firmy, które wystawiliśmy na sprzedaż już w ciągu 24 godzin od dokonania zakupu są w stanie rozpocząć prowadzenie własnej działalności.

Oprócz gotowych podmiotów z 2019 roku posiadamy spółki stażowe, które są dobrą inwestycją dla osób mających na celu pozyskanie dotacji dla firmy.

Masz pytania? Napisz! Nasi eksperci doradzą Ci na każdym etapie zakładania jednostek z ograniczoną odpowiedzialnością.