Sprzedaż założonych spółek z o.o.

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to podmioty, które zostają założone przez jedną lub więcej osób zwanych wspólnikami. To bezpieczna forma spółki, ponieważ wspólnicy odpowiadają za zobowiązania w sposób ograniczony.

Spółka z o.o. to spółka handlowa, która funkcjonuje w oparciu o przepisy Kodeksu Spółek Handlowych. Tego rodzaju spółka zobowiązana jest do prowadzenia księgowości w formie pełnej, czyli dostarczającej rzeczywistego obrazu sytuacji finansowej firmy. Zakończenie roku zobowiązuje wspólników do sporządzenia sprawozdania finansowego.
Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością są najczęściej wybieranymi formami prawnymi do prowadzenia własnej firmy. Nasze biuro oferuje sprzedaż założonych spółek z o.o., których zakup umożliwia prowadzenie firmy w przeciągu jednego dnia od dopełnienia wszystkich formalności. Spółki posiadają kompletną dokumentację, ponieważ przeszły całą procedurę rejestracyjną.

Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami przygotowanej przez nas oferty sprzedaży gotowych spółek.