Zakładanie spółek z o.o. w Polsce dla obcokrajowców

Niemal każdy obcokrajowiec może poprowadzić działalność gospodarczą w Polsce w formie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością. Niestety podmiot ten wiąże się z długą i trudną rejestracją, która może zniechęcić potencjalnych przedsiębiorców do inwestycji w naszym kraju. Nasza kancelaria doskonale zdaje sobie sprawę z tego jak wielkim problemem dla cudzoziemca może okazać się przejście procedury rejestracyjnej. Z tego powodu pragniemy zaoferować zakładanie spółek z o.o. w Polsce dla obcokrajowców. Zajmujemy się wszelkimi formalnościami przekazując właścicielowi podmiot gospodarczy w pełni przystosowany do jego indywidualnych potrzeb.

Osoby, które chcą proces przyspieszyć jeszcze bardziej mogą zdecydować się na kupno gotowej spółki, czyli podmiotu, który przeszedł już pełną rejestrację, a więc jest w pełni przygotowany, aby natychmiast poprowadzić pod sobą działalność. Kupując spółkę przedsiębiorca ogranicza swoje obowiązki do złożenia podpisu na jej umowie.

Jeśli jesteś zainteresowany założeniem spółki z o.o.? Koniecznie skontaktuj się z naszą firmą!