Zakładanie spółki z o.o. w Warszawie

Jeżeli myślisz o założeniu firmy powinieneś przemyśleć poprowadzenie jej w formie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością. To doskonałe narzędzie pozwalające szybko pozyskać dodatkowy kapitał, jednocześnie zapewniając pełne bezpieczeństwo prywatnemu mieniu wspólników, którzy są zwolnieni z odpowiedzialności za zobowiązania zaciągane przez spółkę.

Co prawda, rejestracja spółki z o.o. sprawia ogromne trudności przedsiębiorcom, jednak warto wiedzieć że niedogodności z nią związane można niemal w pełni zredukować poprzez zakup gotowej spółki.

Gotowa spółka to podmiot gospodarczy, który przeszedł pełną rejestrację w związku z czym jest przygotowany by poprowadzić pod sobą działalność. Posiada numery NIP, KRS i REGON kapitał zakładowy oraz umowę sporządzoną w formie aktu notarialnego.

Wiele firm dodatkowo oferuje zakładanie spółki z o.o. w Warszawie. W ten sposób nabędziemy jednostkę z prestiżowo ulokowaną siedzibą, która znacząco podniesienie naszą wiarygodność na rynku, a wraz z tym nasze szanse na sukces.