Zakup dwuletniej spółki z o.o.

Myślisz o tym, aby otworzyć własne przedsiębiorstwo? Chcesz prowadzić biznes, ale nie wiesz jak powinieneś tego dokonać? Oferujemy kompleksową pomoc związaną z założeniem firmy. Zarejestrować spółkę czy kupić gotowy podmiot?

Rejestracja spółki najczęściej trwa kilka dni. Z pomocą ekspertów można przyspieszyć czas wejścia na rynek, ale mimo tego przyszły przedsiębiorca musi czekać na załatwienie wszystkich formalności rejestracyjnych. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że wielu przedsiębiorcom zależy na szybkim wejściu na rynek ze swoją ofertą. Z tego powodu oferujemy Państwu spółkę z 2-letnim stażem, która posiada kompletną dokumentację rejestracyjną.

Zakup dwuletniej spółki z o.o. z czystą historią gospodarczą pozwala bezpiecznie otworzyć biznes. Spółki sprzedawane przez nasze biuro nie były prowadzone, co daje nabywcy gwarancję bezpieczeństwa. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem. Gotowe spółki z czystą historią w atrakcyjnych cenach!