Zakup gotowej spółki

Coraz więcej osób decyduje się na otwarcie własnej działalności gospodarczej. Jedną z najchętniej wybieranych form prawnych w Polsce jest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Spółka z o.o. może zostać założona w sposób tradycyjny w urzędzie. W takiej sytuacji umowa spółki tworzona jest w formie aktu notarialnego. Drugim ze sposobów rejestracji spółki z o.o. jest elektroniczna rejestracja, która odbywa się bez udziału notariusza. Osoby, które nie chcą samodzielnie rejestrować spółki z o.o. mogą zdecydować się na zakup gotowej spółki.

Zakup gotowej spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w naszym biurze jest całkowicie bezpieczny, ponieważ w swojej ofercie posiadamy tylko czyste spółki. Nasze spółki nigdy nie prowadziły działalności, ale mają kompletną dokumentację i szeroki zakres numerów PKD. Kupno spółki oraz wszystkie formalności z nią związane trwają maksymalnie 2-3 dni. Chcesz kupić u nas czystą spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością? Skontaktuj się z nami i poznaj naszą ofertę!