Zakup spółki z o.o.w Polsce przez obcokrajowca

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością jest chętnie wybieraną formą prawną przez osoby z zagranicy, które planują otworzyć działalność gospodarczą w Polsce. Rejestracja takiej spółki może przysporzyć problemów, zwłaszcza osobom, które nie mówią biegle w języku polskim. W tej sytuacji dobrym rozwiązaniem jest zakup spółki z o.o. w Polsce przez obcokrajowca.

Zakup spółki z o.o. w Polsce przez obcokrajowca pozwala na prowadzenie działalności już następnego dnia po dokonaniu transakcji. Kupując spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością przedsiębiorca otrzymuje w pełni założony podmiot, posiadający numery niezbędne do prawidłowego funkcjonowania. Po dokonaniu zakupu należy jedynie zmienić dane widniejące w KRS.

Nasza firma zajmuje się sprzedażą gotowych spółek z ograniczoną odpowiedzialnością. W ofercie posiadamy spółki nowe i spółki stażowe, które mają kompletną dokumentację. Naszych Klientów obsługujemy w różnych językach. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby zainteresowane kupnem gotowej spółki z o.o..