Założenie spółki Warszawa

Zarejestrowanie spółki niestety nie należy do czynności prostych stąd też wielu przedsiębiorców szuka sposobu na pominięcie niedogodności z tym związanych. Idealnym rozwiązaniem ich problemów jest zakup gotowej spółki, czyli podmiotu gospodarczego, który przeszedł pełną rejestrację, a więc może natychmiast poprowadzić pod sobą działalność. Jednostka taka dysponuje numerami NIP, KRS i REGON, kapitałem zakładowym oraz umową sporządzoną w formie aktu notarialnego. Podpisanie umowy będzie jednym z nielicznych obowiązków przyszłego właściciela, jednak co ważne – dopełnienie tej formalności musi odbyć się pod nadzorem notariusza.

Nasza firma wychodząc naprzeciw potrzebom zgłaszanym przez rynek pragnie zaoferować założenie spółki Warszawa. Przejmujemy wszelkie kwestie formalne przekazując właścicielowi podmiot gotowy, aby poprowadzić pod nim działalność na rynku. Co ważne nasze spółki wyposażone są w siedzibę ulokowaną w stolicy Polski, dzięki czemu budzą ogromne zaufanie wśród otoczenia biznesowego. Jeżeli jesteś zainteresowany, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Zadzwoń, a my przedstawimy Ci wszelkie szczegóły!