Zdalna rejestracja spółki z o.o.

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to jeden z nielicznych podmiotów gospodarczych, którego rejestracji możemy dokonać za pomocą Internetu. Prócz tej jednostki e-rejestracja możliwa jest też dla spółki komandytowej oraz spółki jawnej.

Zdalna rejestracja spółki z o.o. możliwa jest dzięki platformie dostępnej na stronie Ministerstwa Sprawiedliwości. Potencjalny przedsiębiorca uzupełniając formularz należytymi danymi w przeciągu 24 godzin może nabyć spółkę gotową by poprowadzić działalność gospodarczą. Niestety podmiot zarejestrowany za pomocą wzorca umowy nie daje możliwości naniesienia szczegółowych postanowień, co jest niezbędne w przypadku zakładania spółki wieloosobowej.

Jeżeli chcesz szybko i bez zbędnych formalności założyć spółkę z o.o. zachęcamy do zakupu gotowej spółki. To rozwiązanie pozwoli Ci nabyć spółkę w pełni dostosowaną do Twoich potrzeb, jednocześnie ograniczając wszelkie formalności do minimum. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszymi konsultantami, którzy przedstawią szczegóły oferty naszej firmy.