Oferta rejestracji spółki z o.o. z udziałem spółki zagranicznej

Spółka z o.o. z udziałem spółki zagranicznej staje się coraz częstszym rozwiązaniem dla przedsiębiorców. Tego typu spółka (w szczególności spółka LTD) jest często bardzo korzystną opcją, gdyż nie generuje ona tylu kosztów, co spółki założone w Polsce.

Rejestracja musi zostać przeprowadzona bardzo skrupulatnie, gdyż wszystkie dokumenty rejestracyjne muszą być przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego. Niedopełnienie tego obowiązku może nawet równać się odmową rejestracji. Również przed rozpoczęciem procedury, należy przygotować odpowiednie informacje, takie jak nazwa rejestru, numer w rejestrze, pełna nazwa firmy, organ prowadzący rejestr oraz kraj rejestru.

Dokumenty rejestracyjne powinny być opatrzone podpisem elektronicznym przez każdego ze wspólników.

Aby ułatwić ten proces przygotowaliśmy odpowiednią oferta rejestracji spółki z o.o. z udziałem spółki zagranicznej. Zajmiemy się wszystkimi formalnościami, sporządzimy odpowiednie dokumenty, a także pomożemy w wyrobieniu elektronicznego podpisu. Cała procedura trwa zaledwie kilka dni.

Zapraszamy do kontaktu!