Sprzedam istniejącą spółkę z o.o.

Rozwijająca się dynamicznie gospodarka, zachęca potencjalnych inwestorów do zakładania firm. Stają oni przed wyborem, jaki rodzaj działalności będzie dla nich najlepszy. Rozważając wszystkie aspekty, najczęściej wybór pada na spółki z ograniczoną odpowiedzialnością.

Spółki z ogłoszenia “sprzedam istniejącą spółkę z o.o.” mimo swojego stażu, mają czystą historię oraz brak prowadzenia jakiejkolwiek działalności. Jest to atrakcyjna oferta, zważając na niski kapitał w wysokości 5000 zł. Więc jeśli jesteś osobą mającą w planach otwarcie własnego biznesu, jest to oferta w sam raz dla Ciebie. Dzięki ogromnej elastyczności w spółce z o.o. możesz prowadzić dowolną działalność, o ile jest ona zgodna z prawem. Nie musisz martwić się o pieniądze – Twoje finanse są bezpieczne, dzięki rozdzielności majątku firmy od prywatnego. Dodatkowo udziały w spółce są dziedziczne, co oznacza, że w przypadku śmierci któregoś ze wspólników, jego udziały przechodzą na spadkobiercę.

Sprzedam istniejącą spółkę z o.o. i zadbam o dopilnowanie wszystkich formalności. W naszym biurze odpowiadamy za wszystkie dokumenty od początku do końca i za przeprowadzenie procedury sprzedaży. Tobie zostaje tylko obmyślanie pomysłu na biznes.