Zakładanie sp z ograniczoną odpowiedzialnością w Warszawie

Chcesz założyć spółkę z o.o.? To doskonały wybór zwłaszcza dla początkującego przedsiębiorcy.

Na poprowadzenie działalności w tej formie decyduje się wiele osób ze względu na ograniczoną odpowiedzialność wspólników za zobowiązania zaciągane przez spółkę, a wraz z tym ze względu na bezpieczeństwo ich prywatnego mienia. Spółka z o.o. to jednak szereg innych zalet między innymi niewielki kapitał zakładowy, dowolność celu poprowadzenia spółki, a także możliwość założenia tej jednostki przez niemal każdego.

Wielu przedsiębiorców procedurę rejestracyjną swojej firmy postanawia przeprowadzić w Warszawie, przez co ich firma ma zyskać prestiżową siedzibę, która znacząco odbije się na kontaktach handlowych. Niestety samodzielnie zakładanie sp z ograniczoną odpowiedzialnością w Warszawie jest bardzo problematyczne. Potencjalny przedsiębiorca na proces ten musi poświęcić sporą ilość czasu oraz sprostać licznym kwestiom formalnym.

Jeżeli chcesz pominąć niedogodności związane z tradycyjną ewidencją spółki w stolicy serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami. Oferujemy usługi rejestracyjne spółek, a także sprzedaż gotowych podmiotów gospodarczych. Zadzwoń i dowiedz się więcej!